Warmtepomp Overberg 

Waarom een warmtepomp laten installeren in Overberg

Woont u in Overberg en overweegt u om een warmtepomp te laten installeren? Een warmtepomp is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een energiezuinige en milieuvriendelijke manier om zijn woning te verwarmen. Met een warmtepomp kunt u profiteren van lage energiekosten, een verminderde CO2-uitstoot, en een comfortabel binnenklimaat, het hele jaar door.

Warmtepompen werken door energie uit de lucht, grond of water te halen en deze om te zetten in bruikbare warmte voor uw woning. Dit maakt het systeem bijzonder efficiënt en toekomstbestendig, vooral in combinatie met vloerverwarming of lage-temperatuur radiatoren.

Wij zijn uw lokale specialist

We beschikken over een opgeleid team van monteurs die continu worden getraind en geschoold om vakkundig overweg te kunnen met alle systemen en producten. Al onze monteurs zijn F-gassen gecertificeerd en wij als bedrijf zijn F-gassen en STEK-gecertificeerd. Daarnaast zijn wij door CO-keur Nederland gecertificeerd CO-Keur installateur.
Een belangrijk aspect van ons bedrijf is dat we onze diensten uitvoeren met eigen medewerkers, zonder werkzaamheden uit te besteden. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze diensten nauwlettend controleren en garanderen.
Wij kopen uitsluitend in bij de Nederlandse Remeha/LG/Weheat distributeur, zo ontvangt u ook de garantie van Remeha/LG/Weheat. Een ander voordeel is dat we de producten uit voorraad kunnen leveren, hierdoor hebben we een snelle levertijd.

Ontdek de mogelijkheden

Bij ons kunt u zich vrijblijvend laten adviseren over de mogelijkheden voor een warmtepomp in Overberg. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen te kijken naar wat het meest geschikt is voor uw specifieke situatie en wensen. Dit gesprek kan plaatsvinden in onze showroom, maar ook bij u thuis.

Waarom zoveel mensen in Overberg voor Kerkhof Technische Installaties kiezen

Wij zijn trots op onze hoge klanttevredenheidsscore van 9,5 op klantenvertellen.nl. Dit getuigt van de consistente kwaliteit van onze dienstverlening en de tevredenheid van onze klanten over onze service. Vanwege onze 35 jaar ervaring in de installatietechniek heeft u aan ons een betrouwbare partner voor het plaatsen van een warmtepomp in Overberg.

Prima voor elkaar!

Flinke klus bij ons is uitstekend geklaard. De jongens zijn vriendeljk, ze werken netjes en snel en leggen alles perfect uit. Ook het maken van [...]
- Rhenen - 29 september 2024

Uitstekende service!

Van 1e contact t/m plaatsing hele goede ervaring. Toegankelijk, er wordt snel gereageerd, met je meegedacht. Keurig gewerkt.
- Veenendaal - 17 september 2024

Super

Komt alle afspraken na, wordt netjes gewerkt en krijgt voldoende uitleg.
- ELST-UT - 9 september 2024

Service & onderhoud aan uw warmtepomp in Overberg

Naast het installeren van (hybride) warmtepompen in Overberg, bieden wij ook onderhoudsdiensten aan waarbij we uw installatie grondig inspecteren, controleren en reinigen. Na afloop van deze werkzaamheden ontvangt u van ons een gedetailleerde onderhoudsrapportage.

Wij beschouwen onderhoud als een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Regelmatig onderhoud van uw (hybride) warmtepomp draagt bij aan een optimale efficiëntie, een langere levensduur van het systeem en een betrouwbare, energiezuinige werking. Tijdens het onderhoud van uw (hybride) warmtepomp voeren wij onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Reinigen van de warmtewisselaar en andere essentiële onderdelen
  • Controle van de koelmiddeldruk en het ventilatiesysteem
  • Het uitvoeren van kleine reparaties indien nodig

Is uw (hybride) warmtepomp toe aan onderhoud in Overberg? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Routebeschrijving naar onze showroom

Neem de Bergweg richting Amerongen. Weg vervolgen naar de Koenestraat. Neem op de rotonde de derde afslag naar de N225 richting Elst. Ga bij de rotonde rechtdoor en blijf op de N225. Ga na 3 kilometer nogmaals rechtdoor op de rotonde en blijf weer op de N225. Neem na 1,5 kilometer de tweede afslag op de rotonde naar de Autoweg. Sla na 20 meter rechtsaf naar de Utrechtsestraatweg. Sla na 600 meter linksaf en parkeer bij ons op het terrein.

Interesse in een warmtepomp? Vraag vrijblijvend een offerte aan.